Näitan kõiki 8 tulemust

  • Granaatõuna siirup

    Granaatõunasiirup 100% granaatõun 250ml

    11.90

    Tihke rubiinpunane siirup on puhas konsentreeritud värske granaatõunamahl. Väga kõrge toiteväärtusega ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.

    Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta salatitele ja kastmetes ning garneeringuks pannkookidele, vahvlitele, jäätisele ja teistele magustoitudele.

    Koostis: 100% konsentreeritud värske granaatõuna mahl.  Kaal 330g.

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult.

  • viinamarjasiirup

    Viinamarjasiirup Petimezi 100% Viinamari 250ml

    8.90

    Tihke ja magus siirup puhtast konsentreeritud viinamarjamahlast taevaliku krõbeda karamellise järelmaitsega. See on maailma vanim naturaalne magustaja ning toitev ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.

    Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta kastmes, pannkookidele ja vahvlitele garneeringuks või küpsetamisel kookides.

    Koostis: 100% konsentreeritud värske viinamarjamahl.

    Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Loksuta enne kasutamist.

  • Allahindlus!

    Kaarobisiirup 350gr

    6.20
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja ja rikas kaltsiumi ning magneesiumi poolest.
    Koostis: kaarob, vesi.
  • Allahindlus! mahe toorsiirup

    Mahe Kaarobi Toorsiirup 350g

    7.10

    Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
    Väga hea suhkruasendajana ja garneeringuks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • Mahe õunasiidriäädikas

    Mahe Õunasiidri Äädikas 250ml

    5.20

    Orgaaniliselt kasvatatud ja Kreeka päikese all küpsenud õunad on purustatud ja naturaalselt fermenteeritud erilise retsepti järgi. Tulemuseks on suurepärane õunasiidri äädikas mille suurepärane hapukas maitse sobib ideaalselt erinevatesse roogadesse ja mille kõrge antioksüdantide sisaldus  toetab Sinu head tervist.

    Kasutamine: Kasuta õunasiidri äädikat salatites ning erinevate kastmete koostises. Parim riisi- ja pastaroogadele ning kala- ja linnulihale.

    Koostis: Õunamahl mahedalt kasvavatud õuntest. Ei sisalda sulfiteid

  • Mahe palsamiäädikas kaarobisiirupiga 250ml

    6.90

    Puhas kaarobi siirup on segatud autentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.

    Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.

    Koostis: Mahe palsamiäädikas ja mahe kaarobi siirup

  • granaatõuna palsamiäädikas

    Palsamiäädikas Granaatõunaga 250ml

    7.50

    Proovi intensiivse granaatõuna noodiga palsamiäädikat. Selle sametine, magus ja ühtlasi ka hapu mekk, rikastavad maitseelamust nii soolastes- kui magusates roogades. Rikkalik antioksüdandi sisaldus on hea ka Su tervisele.

    Kasutamine: Kasuta seda salatites, aurutatud või grillitud köögi- ja juurviljadel, lisa liharoogadele ning eriti maitsvale juustule. Valmista sellest kasmeid, glasuure ja marinaade. Maitsesta jäätist ja teisi erinevaid magusroogasid.

    Koostis: Mahe palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, siirup granaatõuna ekstraktiga. Sisaldab sulfiteid

  • palsamiäädikas viigimarjaga

    Palsamiäädikas Viigimarjaga 250ml

    7.50

    Proovi intensiivse viigimarja noodiga palsamiäädikat. Selle sametine, magus ja ühtlasi ka hapu mekk, rikastavad maitseelamust nii soolastes- kui magusates roogades. Rikkalik antioksüdandi sisaldus on hea ka Su tervisele.

    Kasutamine: Kasuta seda salatites, aurutatud või grillitud köögi- ja juurviljadel, lisa liharoogadele ning eriti maitsvale juustule. Valmista sellest kasmeid, glasuure ja marinaade.

    Koostis: Mahe palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, siirup viigimarja ekstraktiga. Sisaldab sulfiteid

End of content

End of content