Näitan kõiki 6 tulemust

  • Kalamata oliivid

    Kalamata Oliivid Naturaalsed 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud ning ehedalt maitsekad Kreeka Kalamata oliivid ekstra neitsioliiviõlis.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Meie oliivid on lastud küpseda lõpuni aeglaselt ja naturaalselt, tingimustes mida loodus pakub otse kasvukohas, mis annab oliividele õige ja erilise maitse.

    Koostis: Terved Kalamata oliivid, marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ning ekstra neitsioliiviõli.

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • oliivid - Vahemeretoit.ee

    Kalamata Oliivid Naturaalsed 500g

    8.70

    Naturaalselt küpsenud ning ehedalt maitsekad Kreeka Kalamata oliivid ekstra neitsioliiviõlis.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Meie oliivid on lastud küpseda lõpuni aeglaselt ja naturaalselt, tingimustes mida loodus pakub otse kasvukohas, mis annab oliividele õige ja erilise maitse.

    Koostis: Terved Kalamata oliivid, marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ning ekstra neitsioliiviõli.

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamata oliivid punase pipraga

    Kalamon Oliivid Punase Pipraga 200g

    5.20

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ning  vürtsika ja magusa punase pipraga.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsise pipra helbed, magusa pipra helbed, Florina pipar.

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamata oliivid sidruni ja tüümianiga

    Kalamon Oliivid Sidruni ja Tüümianiga 200g

    5.20

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika, sidruni ja tüümianiga.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sidrun, tüümian

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamon Oliivid Vahemere Ürtidega 200g

    5.20

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ja vahemere ürtidega.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, rosmariin, tüümian

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Oliivipasta kapparitega

    Oliivipasta Kapparitega 85g

    4.40

    Mõnusalt maitsev Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja Kreeka kapparitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.

    Kasutamine: Määri oliivipastat leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa pasta kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.

    Koostis: 89,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 2,2% kapparid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsid (tüümian ja salvei).

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.

End of content

End of content