-

3.90€
Kreeka Kalamata oliivid on mõnusalt krõmpsuvad, mahlased ja mandlikujulised naturaalselt küpsenud oliivid asukohamärgisega ekstra neitsioliiviõlis. Need lastakse naturaalselt puu otsas küpseda ja seejärel lastakse aeglaselt maitsestuda traditsioonilisel moel. Marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ja ekstra neitsioliiviõli teevad neist oliividest klassikalised ja tervislikud salati- ja snäkioliivid.
Nõuanne: Naturaalselt valminud mustad oliivid tunned ära kui oliivid on pakendis ebaühtlase värviga.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, marinaad, PDO Kalamata ekstra neitsioliiviõli.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

7.20€
Kreeka Kalamata oliivid on mõnusalt krõmpsuvad, mahlased ja mandlikujulised naturaalselt küpsenud oliivid asukohamärgisega ekstra neitsioliiviõlis. Need lastakse naturaalselt puu otsas küpseda ja seejärel aeglaselt maitsestuda traditsioonilisel moel. Marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ja ekstra neitsioliiviõli teevad neist oliividest klassikalised ja tervislikud salati- ja snäkioliivid.
Nõuanne: Naturaalselt valminud mustad oliivid tunned ära kui oliivid on pakendis ebaühtlase värviga.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, marinaad, PDO Kalamata ekstra neitsioliiviõli.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ning vürtsika ja magusa punase pipraga.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsise pipra helbed, magusa pipra helbed, Florina pipar.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika, sidruni ja tüümianiga.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sidrun, tüümian
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ja vahemere ürtidega.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, rosmariin, tüümian
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

3.90€
Mõnusalt maitsev Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja Kreeka kapparitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.
Kasutamine: Määri oliivipastat leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa pasta kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.
Koostis: 89,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 2,2% kapparid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsid (tüümian ja salvei).
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.
-

3.90€
Suurepärane Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja päikesekuivatatud tomatitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.
Kasutamine: Kasuta määrdena leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa oliivipasta soojadele kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.
Koostis: 86,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 6,8% päikesekuivatatud tomatid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sool, suhkur, vürtsid (oregano, basiilik ja petersell)
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.
-

6.40€
Ökoloogiliselt puhtad ja kaitstud asukoha märgisega oliivid ekstra neitsioliiviõlis. (P.D.O – Protected Designation of Origin.)
Need käsitsi valitud parimad oliivid on naturaalselt valminud ning kaetud ekstra neitsioliiviõli, mis säilitab krõmpsuva viljaliha ning mahlaka ja maheda maitse.
“Greek Pony Farm” on koduks vabalt peetavatele armastatud mini-ponidele, kes hoiavad farmi ökoloogilises harmoonias.
Koostis: Terved mustad P.D.O Kalamata oliivid 56%, marinaad, ekstra neitsioliiviõli. Klaaspurgis 360g / net kaal 200g.
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 14 päeva jooksul.
End of content
End of content