Näitan 1–21 tulemust 38-st

  • Granaatõuna siirup

    Granaatõunasiirup 250ml

    11.90

    Kaup uuesti laos 31.01.2022

    Tihke rubiinpunane siirup on puhas konsentreeritud värske granaatõunamahl. Väga kõrge toiteväärtusega ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.

    Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta salatitele ja kastmetes ning garneeringuks pannkookidele, vahvlitele, jäätisele ja teistele magustoitudele.

    Koostis: 100% konsentreeritud värske granaatõuna mahl.  Kaal 330g.

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Kalamata oliivid PDO Kalamata oliiviõlis

    Kalamata Oliivid Oliiviõlis 200gr

    3.90

    Kaup uuesti laos 31.01.2022

    Kreeka Kalamata oliivid on mõnusalt krõmpsuvad, mahlased ja mandlikujulised naturaalselt küpsenud oliivid asukohamärgisega oliiviõlis. Need lastakse naturaalselt puu otsas küpseda ja seejärel lastakse aeglaselt maitsestuda traditsioonilisel moel. Marinaad (soolatud vesi), punane palsamiäädikas ja külmpressoliiviõli teevad neist oliividest klassikalised ja tervislikud salati-  ja snäkioliivid.

    Nõuanne: Naturaalselt valminud mustad oliivid tunned ära kui oliivid on pakendis ebaühtlase värviga.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, marinaad, PDO Kalamata külmpressoliiviõli.

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamon Oliivid Päikesekuivatatud Tomatite ja Ürtidega 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid päikesekuivatatud tomatitega oliiviõlis, palsamiäädika ja maitsetaimedega.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, päikesekuivatatud tomatid, külmpressoliiviõli, palsamiäädikas, küüslauk, oregano, basiilik ja petersell

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamata oliivid punase pipraga

    Kalamon Oliivid Punase Pipraga 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid oliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ning  vürtsika ja magusa punase pipraga.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, külmpressoliiviõli, palsamiäädikas, vürtsise pipra helbed, magusa pipra helbed, Florina pipar.

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamata oliivid sidruni ja tüümianiga

    Kalamon Oliivid Sidruni ja Tüümianiga 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid oliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika, sidruni ja tüümianiga.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, külmpressoliiviõli, palsamiäädikas, sidrun, tüümian

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamon Oliivid Vahemere Ürtidega 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid oliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ja vahemere ürtidega.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, külmpressoliiviõli, palsamiäädikas, rosmariin, tüümian

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Mahe Kaarobi kaunad 300gr

    3.00

    Mahe kaarobi kaunad on söödavad. Poolkõvad pruunid kaunad on täisküpsed kuivanud kaunviljad meenutades maitselt datlit või viigimarja.

    Kauna säsi on väga kiudaine rikas ja naturaalselt magus ning sisaldab ohtralt mineraalaineid. Seemned on söömiseks liiga kõvad ja neid seetõttu ei sööda.

    Kaunu süüakse mõnusaks vahepalaks kuna selle tervistavate omaduste kõrval need ka maitsevad hästi. Kaarobi kaunad täidavad magusa vajaduse, kiudainete hulk aitab tekitada täiskõhu tunnet ja mineraalid toidavad meie keha rakke.

  • Mahe Oliiviõli Basiilikuga 250ml

    8.00

    Kreeka mahe oliiviõli basiilikuga.

    Kasutamine: Ideaalne ciabattale ja salatitele, liharoogadele, köögiviljadele ning pitsale ja pastale.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Mahe oliiviõli Mango ja Aplesiniga

    Mahe Oliiviõli Mango ja Apelsiniga 250ml

    8.00

    Tõelist maitseelamust pakkuv Kreeka auhinnatud mahe oliiviõli mango- ja apelsinisiirupiga.

    Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, erinevatele kastmetele ja marinaadidele ning lihatoitudele ja riisiroogadele.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Mahe Oliiviõli Mee ja Tüümianiga 250ml

    8.00

    Kreeka mahe oliiviõli mee ja tüümianiga.

    Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, liharoogadele ja marinaadiks ning magustoitudele ja pudrule.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • mahe oliiviõli musta trühvliga

    Mahe Oliiviõli Musta Trühvliga 250ml

    9.90

    Tõelise maitseelamusega Kreeka auhinnatud oliiviõli. Koostises 99,7% mahe külmpressoliiviõli ja 0,3% musta trühvli ekstrakti.

    Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, erinevatele kastmetele ja marinaadidele ning küpsetatud toitudele.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Oliivipasta kapparitega

    Oliivipasta Kapparitega 85g

    3.90

    Mõnusalt maitsev Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja Kreeka kapparitest segatud külmpressoliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.

    Kasutamine: Määri oliivipastat leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa pasta kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.

    Koostis: 89,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 2,2% kapparid, külmpressoliiviõli, palsamiäädikas, vürtsid (tüümian ja salvei).

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.

  • oliivipasta päikesekuivatatud tomatitega

    Oliivipasta Päikesekuivatatud Tomatitega 85g

    3.90

    Kaup uuesti laos 31.01.2022

    Suurepärane Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja päikesekuivatatud tomatitest segatud külmpressoliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.

    Kasutamine: Kasuta määrdena leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa oliivipasta soojadele kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.

    Koostis: 86,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 6,8% päikesekuivatatud tomatid, külmpressoliiviõli, palsamiäädikas, sool, suhkur, vürtsid (oregano, basiilik ja petersell)

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.

  • palsamiäädikas viigimarjaga

    Palsamiäädikas Viigimarjaga 250ml

    6.60

    Kaup uuesti laos 31.01.2022

    Proovi seda tugeva viigimarja noodiga gurmee palsamisäädikat mis on valmistatud spetsiaalse retsepti järgi. Selle sametine, magus ja hapukas maitse rikastab ja lisab erilist maitsenüanssi nii magusatele kui soolastele toitudele. Ühtlasi on see ka kasulik Sulle, sisaldades hulganisti antioksüdante.

    Kasuta salatitele, garneeringuks, marinaadidele ja glasuuriks. Lisa röstitud lihale. Eriti hea juustuga. Nirista jäätisele või kreemistele magustoitudele.

    Koostis: palsamiäädikas, konsentreeritud viinamarjamahl, viigimarjasiirup. Sisaldab sulfiteid.

    Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Kalamata oliivid

    Premium Kalamata Oliivid 360g

    6.40

    Kaup uuesti laos 31.01.2022

    Ökoloogiliselt puhtad ja kaitstud asukoha märgisega oliivid oliiviõlis.  (P.D.O  – Protected Designation of Origin.)

    Need käsitsi valitud parimad oliivid on naturaalselt valminud ning kaetud  külmpressoliiviõliga, mis säilitab krõmpsuva viljaliha ning mahlaka ja maheda maitse.

    “Greek Pony Farm” on koduks vabaltpeetavatele armastatud mini-ponidele, kes hoiavad farmi ökoloogilises harmoonias.

    Koostis: Terved mustad P.D.O Kalamata oliivid 56%, marinaad, külmpressoliiviõli. Klaaspurgis 360g / net kaal 200g.

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 14 päeva jooksul.

  • viinamarjasiirup

    Viinamarjasiirup Petimezi 250ml

    8.90

    Tihke ja magus siirup puhtast konsentreeritud viinamarjamahlast taevaliku krõbeda karamellise järelmaitsega. See on maailma vanim naturaalne magustaja ning toitev ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.

    Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta kastmes, pannkookidele ja vahvlitele garneeringuks või küpsetamisel kookides.

    Koostis: 100% konsentreeritud värske viinamarjamahl.

    Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Loksuta enne kasutamist.

  • Külmpressoliiviõli 250ml, 500ml, 1l, 3l, 5l

    5.0050.00

    Meie Külmpressoliiviõli on valminud Koroneiki oliividest millel on täidlane ja puuviljane järelmaitse ning värske rohu lõhn. Tuntav oliivile omane kerge mõrkjasus. Need omadused teevad sellest köögis asendamatu toote.

    Hea õli värskete salatite maitsestamiseks, hummuste ja pestode koostisesse ning praadimiseks ja küpsetistes kasutamiseks. Suitsemispunkt on ca 200kraadi.

    Koostis: Külmpressoliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Mahe Külmpressoliiviõli 250ml, 500ml, 5l

    6.0055.00

    Mahe külmpressoliiviõli Kreeta saarelt. Koroneiki oliividest mis kasvavad Psiloritise nõlval.

    Värske rohetaimede lõhn ning tsitruseline järelmaitse.

    Kerge ning värske maitse sobib mõnusaks lisandiks salatitele, saiaga maiustamisel ning erinevate külmade ja kuni 200 kraadini kuumutatud toitude koostisesse.

    Koostis: Külmpressoliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • P.D.O Messara Külmpressoliiviõli 250ml, 500ml, 1l, 5l

    6.0055.00

    Esimese külmpressi oliiviõli PDO Messara – kaitstud asukoha märgisega Messara piirkonna oliividest.

    PDO Messara oliiviõlis on kõrge hulk polüfenoole ja madal happesus. Happesus 0,3% märgib vabade rasvhapete hulka ja mida madalam on number, seda väärtuslikum on oliiviõli.

    Lõigatud rohu lõhn,  kerge puuviljasus ja pisut vürtsikas järelmaitse.

    Koostis: Külmpressoliiviõli 100%

  • Premium 0,2

    Premium 0,2 Külmpressoliiviõli 250ml, 500ml

    6.0010.00

    Premium 0,2 külmpressoliiviõli on eriti mahedamaitseline kuid oliiviõlile omane tuntav lõhn, tekstuur ning puhas järelmaitse. Kõrge antioksüdantide hulk ning valdavalt monoküllastumata rasvhapped teevad oliiviõlist suurepärase tervisetoote.

    Happesus “0,2” annab märku headest kasvutingimustest, hoolega valitud korjeajast ja väga oskuslikust käitlemisest oliiviõlitootmisel, hoides vabade rasvhapete hulka eriti madalal tasemel.

    Koostis: Külmpressoliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Maitseõli tšilliga 250ml

    Maitseõli tšilliga 250ml

    7.00
    • Külmpressoliiviõli maitsestatud tšilliga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Külmpressoliiviõli 96%, tšilli 4%

    Päritolu: Kreeta saar

End of content

End of content