Näitan 1–21 tulemust 28-st
-

11.90€
Tihke rubiinpunane siirup on puhas konsentreeritud värske granaatõunamahl. Väga kõrge toiteväärtusega ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.
Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta salatitele ja kastmetes ning garneeringuks pannkookidele, vahvlitele, jäätisele ja teistele magustoitudele.
Koostis: 100% konsentreeritud värske granaatõuna mahl. Kaal 330g.
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ning vürtsika ja magusa punase pipraga.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsise pipra helbed, magusa pipra helbed, Florina pipar.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika, sidruni ja tüümianiga.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sidrun, tüümian
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

4.90€
Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ja vahemere ürtidega.
Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.
Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, rosmariin, tüümian
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.
-

3.00€
Mahe kaarobi kaunad on söödavad. Poolkõvad pruunid kaunad on täisküpsed kuivanud kaunviljad meenutades maitselt datlit või viigimarja.
Kauna säsi on väga kiudaine rikas ja naturaalselt magus ning sisaldab ohtralt mineraalaineid. Seemned on söömiseks liiga kõvad ja neid seetõttu ei sööda.
Kaunu süüakse mõnusaks vahepalaks kuna selle tervistavate omaduste kõrval need ka maitsevad hästi. Kaarobi kaunad täidavad magusa vajaduse, kiudainete hulk aitab tekitada täiskõhu tunnet ja mineraalid toidavad meie keha rakke.
-

8.00€
Kreeka mahe ekstra neitsioliiviõli basiilikuga.
Kasutamine: Ideaalne ciabattale ja salatitele, liharoogadele, köögiviljadele ning pitsale ja pastale.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

8.00€
Kreeka mahe ekstra neitsioliiviõli mee ja tüümianiga.
Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, liharoogadele ja marinaadiks ning magustoitudele ja pudrule.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

9.90€
Tõelise maitseelamusega Kreeka auhinnatud oliiviõli. Koostises 99,7% mahe ekstra neitsioliiviõli ja 0,3% musta trühvli ekstrakti.
Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, erinevatele kastmetele ja marinaadidele ning küpsetatud toitudele.
Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.
-

3.90€
Mõnusalt maitsev Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja Kreeka kapparitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.
Kasutamine: Määri oliivipastat leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa pasta kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.
Koostis: 89,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 2,2% kapparid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsid (tüümian ja salvei).
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.
-

3.90€
Suurepärane Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja päikesekuivatatud tomatitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.
Kasutamine: Kasuta määrdena leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa oliivipasta soojadele kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.
Koostis: 86,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 6,8% päikesekuivatatud tomatid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sool, suhkur, vürtsid (oregano, basiilik ja petersell)
Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.
-

8.90€
Tihke ja magus siirup puhtast konsentreeritud viinamarjamahlast taevaliku krõbeda karamellise järelmaitsega. See on maailma vanim naturaalne magustaja ning toitev ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.
Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta kastmes, pannkookidele ja vahvlitele garneeringuks või küpsetamisel kookides.
Koostis: 100% konsentreeritud värske viinamarjamahl.
Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Loksuta enne kasutamist.
-

6.00€ – 57.00€
Meie Ekstra neitsioliiviõli on valminud Koroneiki oliividest millel on täidlane ja puuviljane järelmaitse ning värske rohu lõhn. Tuntav oliivile omane kerge mõrkjasus. Need omadused teevad sellest köögis asendamatu toote.
Hea õli värskete salatite maitsestamiseks, hummuste ja pestode koostisesse ning praadimiseks ja küpsetistes kasutamiseks. Suitsemispunkt on ca 200kraadi.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
Päritolu: Kreeta saar
-

11.00€ – 64.00€
Mahe ekstra neitsioliiviõli Kreeta saarelt. Koroneiki oliividest mis kasvavad Psiloritise nõlval.
Värske rohetaimede lõhn ning tsitruseline järelmaitse.
Kerge ning värske maitse sobib mõnusaks lisandiks salatitele, saiaga maiustamisel ning erinevate külmade ja kuni 200 kraadini kuumutatud toitude koostisesse.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
Päritolu: Kreeta saar
-

11.00€
Premium 0,2 Ekstra neitsioliiviõli on eriti mahedamaitseline kuid sellel on oliiviõlile omane tuntav lõhn, tekstuur ning puhas järelmaitse. Kõrge antioksüdantide hulk ning valdavalt monoküllastumata rasvhapped teevad oliiviõlist suurepärase tervisetoote.
Happesus “0,2” annab märku headest kasvutingimustest, hoolega valitud korjeajast ja väga oskuslikust käitlemisest oliiviõlitootmisel, hoides vabade rasvhapete hulka eriti madalal tasemel.
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%
Päritolu: Kreeta saar
-

7.00€
- Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud tšilliga
- Maitselt mahe
- Sobib salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, tšilli 4%
Päritolu: Kreeta saar
-

7.00€
- Oliivid ja värsked Kreeta sidrunid on koos pressitud maitsvaks kergelt hapukaks maitseõliks
- Maitselt mahe
- Sobib salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, Sidrun 4%
-

7.00€
- Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud oregano e. punega
- Maitselt mahe
- Sobib salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, oregano 4%
Päritolu: Kreeta saar
-

7.00€
- Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud Kreeta saare kohaliku rosmariiniga
- Maitselt mahe
- Sobib salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele ja ahjukartulitele
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, rosmariin 4%
Päritolu: Kreeta saar
-

7.00€
- Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud värske Kreeta saare kohaliku küüslauguga
- Maitselt mahe
- Sobib salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele
Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, küüslauk 4%
Päritolu: Kreeta saar
-
Allahindlus!

6.60€ 6.20€
Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
See on suurepärane suhkruasendaja ja rikas kaltsiumi ning magneesiumi poolest.
Koostis: kaarob, vesi.
-
Allahindlus!

7.50€ 7.10€
Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.
Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
Väga hea suhkruasendajana ja garneeringuks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.
Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist
End of content
End of content