Näitan 1–21 tulemust 45-st

  • Ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml, 1l, 3l, 5l

    5.0050.00

    Koroneiki oliividest auhinnatud oliiviõli millel on täidlane ja puuviljane järelmaitse ning värske rohu lõhn. Tuntav oliivile omane kerge mõrkjasus. Need omadused teevad sellest köögis asendamatu toote.

    Hea õli värskete salatite maitsestamiseks ning praadimiseks ja küpsetistes kasutamiseks. Suitsemispunkt on kuni 200kraadi.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Mahe Ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml, 5l

    6.0055.00

    Mahe ekstra neitsioliiviõli Kreeta saarelt. Koroneiki oliividest mis kasvavad Psiloritise nõlval.

    Värske rohetaimede lõhn ning tsitruseline järelmaitse.

    Kerge ning värske maitse sobib mõnusaks lisandiks salatitele, saiaga maiustamisel ning erinevate külmade ja kuni 200 kraadini kuumutatud toitude koostisesse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Ekstra neitsioliiviõli P.D.O Messara 250ml, 500ml, 1l, 5l

    6.0055.00

    Esimese külmpressi oliiviõli PDO Messara – kaitstud asukoha märgisega Messara piirkonna oliividest.

    PDO Messara oliiviõlis on kõrge hulk polüfenoole ja madal happesus. Happesus 0,3% märgib vabade rasvhapete hulka ja mida madalam on number, seda väärtuslikum on oliiviõli.

    Lõigatud rohu lõhn,  kerge puuviljasus ja pisut vürtsikas järelmaitse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Premium 0,2

    Premium 0,2 ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml

    6.0010.00

    Eriti mahedamaitseline kuid oliiviõlile omane tuntav lõhn, tekstuur ning järelmaitse. Kõrge antioksüdantide hulk ning valdavalt monoküllastumata rasvhapped teevad oliiviõlist suurepärase tervisetoote.

    Happesus “0,2” annab märku headest kasvutingimustest, hoolega valitud korjeajast ja väga oskuslikust käitlemisest oliiviõlitootmisel, hoides vabade rasvhapete hulka eriti madalal tasemel.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Papadakis Mahe Ekstra neitsioliiviõli 0,3 250ml 500ml

    7.0011.00

    Mahe esimese külmpressi oliiviõli Kreeta saarelt mille happesus on 0,3%. Kõrge polüfenoolide hulk ja madal happesus ning suhteliselt õrn maitse.

    Kasuta külmpressoliiviõli salatite kastmeks ja maitsestamiseks, valmista mõnusat hummust või pestot, erinevaid marinaade, lisa või asemel küpsetistesse või voki köögivilju. Suitsemispunkt on pisut üle 200 kraadi, mis annab eeldused ka maitsvate roogade valmistamiseks neid ka kergelt kuumutades.

    Värske muru lõhn,  rohekaskuldne värvus ning kreemine tekstuur ning suurepärane kergelt mõrkjas järelmaitse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Papadakis Ekstra neitsioliiviõli 0,3 500ml

    10.00

    Esimese külmpressi oliiviõli Kreeta saarelt mille happesus on 0,3%. Kõrge polüfenoolide hulk ja madal happesus ning suhteliselt õrn maitse.

    Kasuta külmpressoliiviõli salatite kastmeks ja maitsestamiseks, valmista mõnusat hummust või pestot, erinevaid marinaade, lisa või asemel küpsetistesse või voki köögivilju. Suitsemispunkt on pisut üle 200 kraadi, mis annab eeldused ka maitsvate roogade valmistamiseks neid ka kergelt kuumutades.

    Värske muru lõhn,  rohekaskuldne värvus ning kreemine tekstuur ning suurepärane kergelt mõrkjas järelmaitse.

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 100%

  • Maitseõli tšilliga 250ml

    Maitseõli tšilliga 250ml

    7.00
    • Külmpressoliiviõli maitsestatud tšilliga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 96%, tšilli 4%

  • Maitseõli sidruniga 250ml

    Maitseõli sidruniga 250ml

    7.00
    • Oliivid ja värsked Kreeta sidrunid on koos pressitud maitseõliks
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 96%, Sidrun 4%

  • Maitseõli oreganoga 250ml

    Maitseõli oreganoga 250ml

    7.00
    • Külmpressoliiviõli maitsestatud oregano e. punega
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 96%, oregano 4%

  • Maitseõli rosmariiniga 250ml

    Maitseõli rosmariiniga 250ml

    7.00
    • Külmpressoliiviõli maitsestatud rosmariiniga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 96%, rosmariin 4%

  • Maitseõli küüslauguga 250ml

    Maitseõli küüslauguga 250ml

    7.00
    • Külmpressoliiviõli maitsestatud värske Kreeta küüslauguga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Extra virgin oliiviõli 96%, küüslauk 4%

  • Kaarobisiirup 350gr

    6.60
    Kaarobisiirup.
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, tahiinis, magustada näiteks kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja.
    See on rikas kaltsiumi ja magneesiumi poolest.
    Koostis: kaarob, vesi.
  • Mahe Kaarobisiirup 350g

    6.90

    Kaarobisiirup on magus ja intensiivse karamellise ja kergelt humalat meenutava maitsega ning klaasjaselt läbipaistva punakaspruuni värvusega.

    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, tahiinis, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist, riisiroogasid ja palju muud.

    Seda saab kasutada suhkruasendaja ning on ideaalne eriliste maitsenüaanside saavutamiseks. Garneeri kaarobisiirupiga stiilselt ja maitsvalt nii soolaseid kui magusaid roogasid.

    Kaarobisiirup on rikas kaltsiumi (2xrohkem kui kakaos) ja magneesiumi poolest, sisaldab A-, D- ja B-grupi (peamiselt B2, B3 ja B6) vitamiine. Lisaks on kaarobis palju kiudaineid ja vähe rasva.
    Koostis: orgaaniline kaarob, vesi.
  • toorsiirup

    Kaarobi toorsiirup 350gr

    7.10

    Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.

    Väga hea suhkruasendus ja garneeringuks näiteks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • mahe toorsiirup

    Mahe Kaarobi toorsiirup 350gr

    7.50

    Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
    Väga hea suhkruasendus ja garneeringuks näiteks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

  • Palsamiäädikas kaarobi siirupiga 250ml

    6.60

    Puhas kaarobi siirup on segatud audentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.

    Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.

    Koostis: Palsamiäädikas ja kaarobi siirup

     

  • Mahe palsamiäädikas kaarobisiirupiga 250ml

    6.90

    Puhas kaarobi siirup on segatud autentse veiniäädikaga ja lastud laagerduda vähemalt 12 kuud puidust veinivaatides. Tulemuseks on imeline palsamiäädikas rikkalike maitseomadustega.

    Kasutamine: Kasta seda salatitele, aurutatud või grillitud juurviljadele.

    Koostis: Mahe palsamiäädikas ja mahe kaarobi siirup

  • kuivikud

    Kaarobi magusad kuivikud 300gr

    4.00

    Traditsionaalsed Kreeta kuivikud valmistatud vaid naturaalsetest koostisainetest nagu vesi, oliiviõli, kõrgekvaliteetne jahu ja kaarobipulber. Ei ole lisaaineid ega säilitusaineid. Kaarobi pulber annab neile unikaalse maitse ja tervistavad omadused.

    Kuivikud on kiudaine- ja toitainerikkad. Need on suupärased ampsud, kergelt magusad, kaarobi maitseomadustega ning üle puistatud seesamiseemnetega. Kaarobi kuivikud serveeritakse sageli teiste küpsistega kohvi ja tee kõrvale. Kuivikud on hea lisand nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögi juurde. Neid võib süüa niisama või erinevate lisanditega nagu tomat, juust, hapukurgid ja palju muuga.

    Koostis: Jahu, kaarobijahu, suhkur, sool, pärm, vanilje, seesamiseemned.

  • kaarobi küpsised

    Kaarobi küpsised 300g

    4.00

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Küpsiste maitse on sarnane šokolaadiküpsistele kuid sisaldab 3 korda vähem kaloried, mis teeb nendest küpsistest suurepärase tervisliku maiuse.

    Koostis: Nisujahu 70%, millest 90% on täisteranisujahu, päevalilleõli, toorkaarobijahu, kaarobipulber, värske apelsini mahl, suhkur, mesi, küpsetuspulber, sooda.

  • suhkruta leivakesed

    Kaarobi leivakesed suhkruta 200gr

    4.00

    Maitsvad krõmpsuvad leivakesed ilma suhkruta kuid siiski kergelt magusad. Kaarobijahu ja kaarobi siirup annavad pisut magusust ning head toiteväärtust. Mõnusad ampsud niisama maiustamiseks või dipikasmega snäkilaual.

    Leivakesed on kiudaine- ja toitainerikkad. Ilma suhkruta kuid mõnusalt kergelt magusad. Seesamiseemnetega kaetud ning head suupärased ampsud.

    Koostis: Jahu 70%, toorkaarobijahu, toorkaarobisiirup, kaarobipulber, taimsed rasvad, seesamiseemned, sool, pärm, küpsetuspulber .

  • kaarobi küpsised

    Kaarobi küpsised rosinate ja pähklitega 300g

    4.00

    Kaarob on looduslik kõrge toiteväärtusega magusaine. See sisaldab rohkelt valku, erinevaid mineraale nagu kaltsium, magneesium ja A, D, B1, B2 vitamiine ning on madala rasvasisaldusega.

    Küpsiste maitse on sarnane šokolaadiküpsistele, magusust annavad lisaks rosinad ja mõnusat krõmpsuvat tekstuuri mandlid ja maapähklid. Vähene kalorsus ja kaarobi tevislikud omadused teevad nendest küpsistest suurepärase tervisliku maiuse.

    Koostis: kaarobipulber, jahu, päevalilleõli, suhkur, vein, seesamiseemned, rosinad, mandlid, maapähklid, sooda, küpsetuspulber.

End of content

End of content