Näitan 1–21 tulemust 28-st

  • Granaatõuna siirup

    Granaatõunasiirup 250ml

    11.90

    Tihke rubiinpunane siirup on puhas konsentreeritud värske granaatõunamahl. Väga kõrge toiteväärtusega ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.

    Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta salatitele ja kastmetes ning garneeringuks pannkookidele, vahvlitele, jäätisele ja teistele magustoitudele.

    Koostis: 100% konsentreeritud värske granaatõuna mahl.  Kaal 330g.

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Kalamata oliivid punase pipraga

    Kalamon Oliivid Punase Pipraga 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ning  vürtsika ja magusa punase pipraga.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsise pipra helbed, magusa pipra helbed, Florina pipar.

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamata oliivid sidruni ja tüümianiga

    Kalamon Oliivid Sidruni ja Tüümianiga 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika, sidruni ja tüümianiga.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sidrun, tüümian

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Kalamon Oliivid Vahemere Ürtidega 200g

    4.90

    Naturaalselt küpsenud Kreeka Kalamon oliivid ekstra neitsioliiviõlis, maitsestatud palsamiäädika ja vahemere ürtidega.

    Kalamata oliivid on saanud oma nime piirkonna järgi kus need kasvavad. Sama sordi oliivid, mis on kasvanud väljaspool Kalamata piirkonda nimetatakse Kalamon oliivideks.

    Koostis: Terved Kalamon oliivid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, rosmariin, tüümian

    Säilitamine:  Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarvita 10 päeva jooksul.

  • Mahe Kaarobi kaunad 300gr

    3.00

    Mahe kaarobi kaunad on söödavad. Poolkõvad pruunid kaunad on täisküpsed kuivanud kaunviljad meenutades maitselt datlit või viigimarja.

    Kauna säsi on väga kiudaine rikas ja naturaalselt magus ning sisaldab ohtralt mineraalaineid. Seemned on söömiseks liiga kõvad ja neid seetõttu ei sööda.

    Kaunu süüakse mõnusaks vahepalaks kuna selle tervistavate omaduste kõrval need ka maitsevad hästi. Kaarobi kaunad täidavad magusa vajaduse, kiudainete hulk aitab tekitada täiskõhu tunnet ja mineraalid toidavad meie keha rakke.

  • Mahe Oliiviõli Basiilikuga 250ml

    8.00

    Kreeka mahe ekstra neitsioliiviõli basiilikuga.

    Kasutamine: Ideaalne ciabattale ja salatitele, liharoogadele, köögiviljadele ning pitsale ja pastale.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Mahe Oliiviõli Mee ja Tüümianiga 250ml

    8.00

    Kreeka mahe ekstra neitsioliiviõli mee ja tüümianiga.

    Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, liharoogadele ja marinaadiks ning magustoitudele ja pudrule.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • mahe oliiviõli musta trühvliga

    Mahe Oliiviõli Musta Trühvliga 250ml

    9.90

    Tõelise maitseelamusega Kreeka auhinnatud oliiviõli. Koostises 99,7% mahe ekstra neitsioliiviõli ja 0,3% musta trühvli ekstrakti.

    Kasutamine: Ideaalne dipikastmeks ciabattale ja salatitele, erinevatele kastmetele ja marinaadidele ning küpsetatud toitudele.

    Säilita jahedas ja valguse eest varjatult.

  • Oliivipasta kapparitega

    Oliivipasta Kapparitega 85g

    3.90

    Mõnusalt maitsev Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja Kreeka kapparitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.

    Kasutamine: Määri oliivipastat leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa pasta kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.

    Koostis: 89,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 2,2% kapparid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, vürtsid (tüümian ja salvei).

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.

  • oliivipasta päikesekuivatatud tomatitega

    Oliivipasta Päikesekuivatatud Tomatitega 85g

    3.90

    Suurepärane Kreeka klassikaline oliivipasta. Retsept Kalamata oliividest ja päikesekuivatatud tomatitest segatud ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädika ning aromaatsete vürtsidega.

    Kasutamine: Kasuta määrdena leivale, kreekeritele või saiale. Ideaalne dipikastmeks köögiviljadele nagu porgand ja seller. Lisa oliivipasta soojadele kastmetele või pitsale täiendavaks maitseks. Lisa leivataignale oliivileiva küpsetamiseks. Salatikastmena kasutamiseks lisa veidike sidrunimahla ja oliiviõli ning ideaalne kaste ongi valmis.

    Koostis: 86,2% kivideta mustad Kalamata oliivid, 6,8% päikesekuivatatud tomatid, ekstra neitsioliiviõli, palsamiäädikas, sool, suhkur, vürtsid (oregano, basiilik ja petersell)

    Säilitamine: Hoia jahedas ja valguse eest varjatult. Peale avamist hoia külmkapis ja tarbi 10 päeva jooksul.

  • viinamarjasiirup

    Viinamarjasiirup Petimezi 250ml

    8.90

    Tihke ja magus siirup puhtast konsentreeritud viinamarjamahlast taevaliku krõbeda karamellise järelmaitsega. See on maailma vanim naturaalne magustaja ning toitev ja tervislik alternatiiv rafineeritud suhkrule.

    Kasutamine: Magusatele ja soolastele toitudele. Kasuta kastmes, pannkookidele ja vahvlitele garneeringuks või küpsetamisel kookides.

    Koostis: 100% konsentreeritud värske viinamarjamahl.

    Säilitamine: Säilita jahedas ja valguse eest varjatult. Loksuta enne kasutamist.

  • Ekstra neitsioliiviõli 250ml, 500ml, 1l, 3l, 5l

    6.0057.00

    Meie Ekstra neitsioliiviõli on valminud Koroneiki oliividest millel on täidlane ja puuviljane järelmaitse ning värske rohu lõhn. Tuntav oliivile omane kerge mõrkjasus. Need omadused teevad sellest köögis asendamatu toote.

    Hea õli värskete salatite maitsestamiseks, hummuste ja pestode koostisesse ning praadimiseks ja küpsetistes kasutamiseks. Suitsemispunkt on ca 200kraadi.

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Mahe Ekstra neitsioliiviõli 500ml, 5l

    11.0064.00

    Mahe ekstra neitsioliiviõli Kreeta saarelt. Koroneiki oliividest mis kasvavad Psiloritise nõlval.

    Värske rohetaimede lõhn ning tsitruseline järelmaitse.

    Kerge ning värske maitse sobib mõnusaks lisandiks salatitele, saiaga maiustamisel ning erinevate külmade ja kuni 200 kraadini kuumutatud toitude koostisesse.

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Premium 0,2

    Premium 0,2 Ekstra neitsioliiviõli 500ml

    11.00

    Premium 0,2 Ekstra neitsioliiviõli on eriti mahedamaitseline kuid sellel on oliiviõlile omane tuntav lõhn, tekstuur ning puhas järelmaitse. Kõrge antioksüdantide hulk ning valdavalt monoküllastumata rasvhapped teevad oliiviõlist suurepärase tervisetoote.

    Happesus “0,2” annab märku headest kasvutingimustest, hoolega valitud korjeajast ja väga oskuslikust käitlemisest oliiviõlitootmisel, hoides vabade rasvhapete hulka eriti madalal tasemel.

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 100%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Maitseõli tšilliga 250ml

    Maitseõli tšilliga 250ml

    7.00
    • Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud tšilliga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, tšilli 4%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Maitseõli sidruniga 250ml

    Maitseõli sidruniga 250ml

    7.00
    • Oliivid ja värsked Kreeta sidrunid on koos pressitud maitsvaks kergelt hapukaks maitseõliks
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, Sidrun 4%

  • Maitseõli oreganoga 250ml

    Maitseõli oreganoga 250ml

    7.00
    • Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud oregano e. punega
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, oregano 4%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Maitseõli rosmariiniga 250ml

    Maitseõli rosmariiniga 250ml

    7.00
    • Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud Kreeta saare kohaliku rosmariiniga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele ja ahjukartulitele

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, rosmariin 4%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Maitseõli küüslauguga 250ml

    Maitseõli küüslauguga 250ml

    7.00
    • Ekstra neitsioliiviõli maitsestatud värske Kreeta saare kohaliku küüslauguga
    • Maitselt mahe
    • Sobib  salatitele, liha- ja kalaroogadele, marinaadidele, oatoitudele, suppidele, röstsaiaga, pastakastmetele

    Koostis: Ekstra neitsioliiviõli 96%, küüslauk 4%

    Päritolu: Kreeta saar

  • Allahindlus!

    Kaarobisiirup 350gr

    6.20
    Kaarobisiirupit saab kasutada magusainena kookides, magustada kuumasid ja külmasid jooke, maitsestada jogurtit, jäätist ja riisiroogasid.
    See on suurepärane suhkruasendaja ja rikas kaltsiumi ning magneesiumi poolest.
    Koostis: kaarob, vesi.
  • Allahindlus! mahe toorsiirup

    Mahe Kaarobi toorsiirup 350g

    7.10

    Mahe Kaarobi toorsiirup sisaldab vaid kaarobit ning vett. Siirup on valmistatud meetodil, mille käigus toodet ei ole kuumutatud üle 40 kraadi, seetõttu on säilinud selles ka ensüümid ja puudub röstimisele omane kerge mõrkjasus.

    Siirup on tumepruuni värvi ja magusam ning vähem mõrkjam kui tavaline kaarobisiirup. Selle üsna kreemine koostis maitseb karamelliselt ja natuke meenutab humalat.
    Väga hea suhkruasendajana ja garneeringuks jäätisele, maitsestamata jogurtile, putrudele, pannkookidele või siis suhkru asemel kookides. Oma tumeda ja kreemise koostise ning omapärase intensiivse maitse ja magususe poolest on kaarobi siirup väga hea piparkookide koostisaineks.

    Kuna kaarob sisaldab rohkelt kiudaineid ja valku, siis on kaarobil omadus veresuhkru taset hoida tasakaalus. Kaarobi kohta loe lähemalt blogist

End of content

End of content